Workshops

Yoga en Zingen

Datum: vrijdag 21 december
Tijd: 19.00- 21.45 uur
Docent: Rebekka Daniels & Andrea Hauser
Kosten: 25,- euro
Aanmelden

Een heerlijk ontspannende avond met yoga en mantra's zingen.

De dagen voor Kerstmis nodigen uit om naar binnen te gaan en verstilling op te zoeken. Maar ook om samenzijn te vieren en verbinding te ervaren. 
De avond begint met een mix van zachte, dynamische en verstillende yoga, zodat je een stevige fysieke basis voelt, je energie weer goed doorstroomt, je adem kan verdiepen en je kunt ontspannen in jezelf. Andrea neemt je daarna mee in de wereld van het zingen, met prachtige mantra's en wereldliederen. Iedereen kan instappen en zich mee laten nemen in het gezamelijke zingen, ongeacht ervaring en niveau. Het is een mooie verbindende ervaring die je lichtheid geeft en je hart opent. Een cadeau voor jezelf voor de feestdagen!

 

Let's shake it!

Datum: 30-12-2018
Tijd: 14.30- 16.00 uur
Docent: Rebekka Daniels
Kosten: 15,00 euro
Aanmelden

Lets shake it: kundalini meditatie en yoga.

In deze vrolijke en actieve workshop kun je het oude jaar lekker van je afschudden. 

Kundalini meditatie is een heel toegankelijke en eenvoudige methode om spanning, stress en piekeren los te kunnen laten en nieuwe energie te ervaren. 
Terwijl je staat ga je je lichaam zachtjes los schudden op muziek. Op een gegeven moment gaat je lichaam een eigen ritme vinden wat je niet meer hoeft te sturen. Hierin kun je duidelijk gaan ervaren waar je nog spanning vasthoudt en hoe je dieper los kunt laten en de beweging van binnenuit kunt laten ontstaan. Zo kan er ruimte komen voor een natuurlijke en verkwikkende energie die vanuit je bekken omhoog stroomt: de kundalini. 

We oefenen deze techniek in drie fases en doen tussendoor zachte yoga oefeningen, met aan het eind een diepe ontspanning. 

Zo kun je het nieuwe jaar fris en energiek beginnen!

XL les Yoga Nidra

Datum: vrijdag 4 januari 2019
Tijd: 15.30- 17.00 uur
Docent: Irma van Altveer
Kosten: 17,50 euro
Aanmelden

Yoga Nidra is een zeer diepe ontspannings- en meditatietechniek. Nidra betekent slaap en Yoga Nidra verwijst naar een bewustzijnsstaat tussen wakker zijn en slapen in. Je oefent Yoga Nidra in een liggende houding op je rug (savasana). Lichaam en geest bewegen heen en weer tussen diepe ontspanning en half-slaap. Dit geeft een zeer helende en vitaliserende werking op lichaam, geest, emoties en zenuwstelsel.

 

Yoga Nidra is geschikt voor iedereen, maar vooral mensen met:

- chronische vermoeidheid,

- die een burn-out (hebben gehad),

- veel stress ervaren,

- een post traumatische tress stoornis hebben,

- zich moeilijk kunnen ontspannen en/ of slecht slapen

kunnen er veel baat bij hebben.

 

 

Harmonie in de vijf lagen van de mens

Datum: zaterdag 16 februari 2019
Tijd: 10.00- 13.00 uur
Docent: Alberto Paganini
Kosten: 45, - euro
Aanmelden

Harmonie in de vijf lagen van de mens: fysiek, energetisch, emotioneel, mentaal en spiritueel. Prana yoga flow's telkens met het accent telkens op elk van de vijf niveau's.

We beoefenen verschillende yogatechnieken en exploreren hun werking en harmoniserende uitwerking op de verschillende lagen van de mens, zodat we in contact met onze innerlijke Zelf kunnen komen.

 

Alberto Paganini is filosoof, yogaleraar en adembegeleider met meer dan 37 jaar ervaring. Hij oefent, studeert en onderwijst yoga met hart en ziel. Hij was en is steeds in contact met vele leraren, methodes, yogavormen en meesters en ontwikkelt zijn eigen weg. Op zijn zoektocht naar een yogabeleving aangepast aan de huidige samenleving, ontwikkelde hij een unieke yoga- en lesstijl die springlevend, vitaliserend, harmoniserend en bevrijdend is op alle lagen van het mens- zijn. 

Emotioneel evenwicht

Datum: zaterdag 16 februari 2019
Tijd: 14.00 - 17.00 uur
Docent: Alberto Paganini
Kosten: 45, - euro
Aanmelden

Emotioneel evenwicht: transformatie van emoties en angsten overwinnen. 

In de flow's leren we onze emoties te observeren. We nemen de reacties in ons lichaam, onze adem en geest waar.  We gaan storende emoties in evenwicht, kracht en vitaliteit transformeren.

 

Alberto Paganini is filosoof, yogaleraar en adembegeleider met meer dan 37 jaar ervaring.

Hij beoefent, bestudeert en onderwijst yoga met hart en ziel. Hij was en is steeds in contact met veel leraren, methodes, yogavormen en meesters en ontwikkelt zijn eigen weg. 

Op zijn zoektocht naar een yogabeleving aangepast op de huidige samenleving ontwikkelde hij een yoga en lesstijl die springlevend, vitaliserend, harmoniserend en bevrijdend is op alle lagen van het mens-zijn. 

 

The pulse of life

Datum: zondag 17 februari 2019
Tijd: 10.00- 13.00 uur
Docent: Alberto Paganini
Kosten: 45, - euro
Aanmelden

"Mijn hart pulseert met liefde, zoals de golven op de oceaan. Waar ik ook ben, ben ik thuis" 

Rumi

 

In de Pulse of life  bewegen we traag en bewust, dromerig, pulserend en waterachtig.

Zachte (yin) yoga in beweging; leuk, ontspannend en bevrijdend.

 

Alberto Paganini is filosoof, yogaleraar en adembegeleider met meer dan 37 jaar ervaring.

Hij beoefent, bestudeert en onderwijst yoga met hart en ziel. Hij was en steeds in contact met verschillende leraren, yogastijlen, methodes en meesters en ontwikkelt zijn eigen weg. In zijn zoektocht naar een yogabeleving aangepast aan de huidige samenleving, ontwikkelde hij een yoga-en lesstijl die springlevend, vitaliserend, harmoniserend en bevrijdend is op alle lagen van je mens-zijn. 

Yin, pranayama en meditatie

Datum: zondag 17 februari 2019
Tijd: 14.00 - 17.00 uur
Docent: Alberto Paganini
Kosten: 45, - euro
Aanmelden

Zachte levensstroom, innerlijke rust, harmonie, vrede en stilte.

Geniet van de prachtige klankschalen in de eindontspanning.

 

Alberto Paganini is filosoof, yogaleraar en adembegeleider met meer dan 37 jaar ervaring.

Hij oefent, bestudeert en onderwijst yoga met hart en ziel. Hij was en is steeds in contact met verschillende leraren, yogavormen, methodes en meesters en ontwikkelt zijn eigen weg. Op zijn zoektocht naar een yogabeleving aangepast aan de huidige samenleving ontwikkelde hij een yoga en lesstijl die springlevend, vitaliserend, harmoniserend en bevrijdend op alle lagen van je mens-zijn.  


'If you begin to understand what you are without trying to change it, then what you are undergoes a transformation' J.Krishnamurti
Privacyverklaring
Webdevelopment: www.hugo-online.nu