Workshops

Workshop Ademtraining

Datum: 23-06-2023
Tijd: 14.00 - 16.00
Docent: Rebekka Daniels & Marieke Bootsma
Kosten: 35,-
Aanmelden

Ervaar de bijzondere kracht van je adem!

 

Je ademhaling staat in direct contact met je zenuwstelsel, bewustzijn en energie en maakt het daarom als jouw ultieme gereedschap om invloed te hebben op je eigen  gemoedstoesand en gezondheid.

Door je adem te verruimen gebeurt er veel vanbinnen en geef je jezelf de mogelijkheid om rust in je hoofd te creeeren en (emotionele) blokkades of verkrampingen te doorbreken.

 

De workshop begint met uitleg, losmaak en aardingsoefeningen. Daarna volgt een ademsessie waarbij je leert om volledig en verbonden te ademen; een intensieve en effectieve adem training die je in een dieper contact met jezelf brengt en die onbewuste lagen opent. Een ademsessie kan helpen om je lichaam te ontgiften, om even helemaal uit je hoofd te komen, om gevoelens van angst en stress te verminderen en je energie weer vrijuit te laten stromen. 

Aan het eind word je beloond met een heel diepe ontspanning. 

 

 

Voor wie?

Deze workshop is vooral bedoeld voor mensen die willen kennismaken met adem training omdat we hierin wat meer uitleg geven. Maar ook als je er al bekend mee bent is het geschikt om verder te kunnen verdiepen.

 

 

 

 


'If you begin to understand what you are without trying to change it, then what you are undergoes a transformation' J.Krishnamurti
Privacyverklaring
Webdevelopment: www.hugo-online.nu