Cursus

Beter in je vel,

leer anders omgaan met stress

 

Als je een keerpunt wilt ceeeren in het omgaan met stress, heeft Yoga aan de Kade in samenwerking met Soulide, een cursus voor jou!

 

Leven en werken zonder stress is een illusie. Kortdurende stress gevolgd door ontspanning kunnen we prima hebben. Als periodes van stress te lang aanhouden of elkaar te snel opvolgen dan gaat het mis. Zeker als aanhoudend hoge druk samengaat met negatieve emoties of tegenslag.
De impact van chronische stress hebben we niet meteen in de gaten. Klachten dienen zich met kleine stapjes aan en door de stress gaan we minder voelen. Gespannen schouders, een stijve nek, vatbaarder zijn voor griep of verkoudheid, slechter slapen, een korter lontje, meer behoefte aan alcohol, moeite met concentreren...daar kun je een hele tijd mee leven en werken... maar langzaamaan put je jezelf uit. 

 

Stress onstaat door een combinatie van invloeden van buitenaf en persoonlijke overtuigingen en gedrag van binnenuit. De neiging en perfectie en reddergedrag verhogen het risico op stressklachten. Inzicht in de werking van je stress systeem en inzicht in jouw persoonlijke overtuigingen kan ruimte geven voor anders omgaan met ambities en grenzen. Zelfinzicht en ontspanning verhogen plezier in het werk en verlagen het risico op langdurig ziekteverzuim. 

 

De cursus bestaat uit een intake gesprek om jouw situatie en vraag te verkennen en 4 bijeenkomsten om de 14 dagen. Met thema's als: aanvaarden, op adem komen en grenzen stellen. Je krijgt inzicht in je eigen overtuigingen en gedrag en leert adem- en yoga oefeningen die je thuis en op je werk kunt gebruiken. 

 

Nieuwe data:

4 maandagen van 11.30- 13.00 uur: 1 april, 15 april, 6 mei en 20 mei 2019.

 

Locatie: Yoga aan de Kade, Handelskade 11, Den Bosch
Begeleiding:  Cecile Collaris (coach) en Rebekka Daniels (yogadocent)

Kosten: 85,- euro (excl. BTW); vraag je werkgever dit te vergoeden.

             Als de prijs je weerhoudt, neem dan contact met ons op.

Informatie en aanmelden:

Cecile Collaris:     www.soulide.nl                 cecile@soulide.nl                     06-10944807

Rebekka Daniels: www.yogaaandekade.nl   rebekka@yogaaandekade.nl   06-16914829'If you begin to understand what you are without trying to change it, then what you are undergoes a transformation' J.Krishnamurti
Privacyverklaring
Webdevelopment: www.hugo-online.nu