Coaching & privelessen

Privelessen yoga

 

heb je behoefte aan een les speciaal op jouw wensen en behoeften afgestemd?

Een priveles yoga bestaat uit een kennismakingsgesprekje, gerichte yoga- , adem, meditatie en ontspannings oefeningen. 

 

Tarieven:

* priveles yoga voor 1 persoon: 1,5 uur:  50,- euro 

* prive yogales voor een eigen groep: tarief afhankelijk van de duur en het aantal deelnemers; mail naar rebekka@yogaaandekade.nl voor meer info

 

Coaching bij Hoog sensitiviteit 

 

Een HSP (hoog sensitief persoon) heeft een zeer gevoelig zenuwstelsel en ervaart alles daardoor veel extremer. Geluiden, ervaringen, visuele prikkels, emoties, alles komt heftiger binnen en wordt diepgaander verwerkt dan bij een niet-HSP. 


Als HSP heb je een aangeboren opmerkingsvermogen, voel je goed aan wat anderen nodig hebben, ben je gevoelig voor sferen en energieen, bezit je vaak over een groot empathisch vermogen en creatief talent. Maar als je niet genoeg de tijd neemt om bij te komen en prikkels te verwerken, kun je gauw uit balans raken en het gevoel krijgen dat de wereld je overweldigd of dat je zelf tekort schiet. 

 

Hoog sensitief zijn in een drukke, veel eisende en op ratio gerichte maatschappij, valt niet altijd mee. 

Overprikkeling, vermoeidheid en overmatig piekeren liggen op de loer. 

 

Om de uitdagingen van het hoog sensitiviteit zijn beter te kunnen begrijpen en hanteren is het goed om je bewust te zijn wat deze eigenschap precies inhoudt. Vandaaruit kun je gaan kijken wat jij nodig hebt om goed met je HSP-zijn om te gaan en deze mooie en zachtaardige eigenschap als je kracht te kunnen gaan ervaren. 

 

 

Mocht je graag meer informatie willen? Mail naar Rebekka: rebekka@yogaaandekade.nl 

 

Rebekka Daniels is yogadocent, Stress-, Burn-out- en Hoog-sensitiviteits coach.'If you begin to understand what you are without trying to change it, then what you are undergoes a transformation' J.Krishnamurti
Privacyverklaring
Webdevelopment: www.hugo-online.nu