Workshop Yoga Nidra -GEANNULEERD-
21-04-2024

Yoga Nidra is een geleide meditatiemethode om tot een zeer diepe en bewuste ontspanning te kunnen komen. Het wordt ook wel 'slaap van de yogi' of 'yogaslaap' genoemd, ook al heeft het niets met slapen te maken. Je ligt ontspannen op je rug, luistert naar de stem van de docent, die jou volgens een aantal stappen, door de verschillende fases leidt om tot een diepere ntspanning te komen. Je komt in een staat tussen slapen en dromen in waarin je zintuigen zich terugtrekken. Je luistert alleen en voelt sensaties. Beelden en gevoelens kunnen tijdens de sessie in je opkomen. Dit helpt je lichaam om los te laten. Je ontspant.

 

De workshop begint met zachte bewegingen, houdingen en ademoefeningen om de geest al wat tot rust te laten komen en in je lijf te landen. Daarna gaan we over naar de Yoga Nidra en eindigen rustig met een kopje thee. Het formulier is succesvol verzonden, bedankt voor je opgave!

Het formulier is nog niet helemaal goed ingevuld


Betaling
Workshop Yoga Nidra € 20,-

Hierbij machtig ik Yoga aan de Kade het bedrag eenmalig af te schrijven van bovenstaand rekeningnummer. De machtiging intrekken kan door Yoga aan de Kade gewoon een email te sturen.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

'If you begin to understand what you are without trying to change it, then what you are undergoes a transformation' J.Krishnamurti
Privacyverklaring
Webdevelopment: www.hugo-online.nu