Wandelen en yoga in de vrije natuur
10- 06 - 2020

Wandelen, yoga en mediteren in de vrije natuur!

Geef jezelf een gezellige en sportieve ochtend op een bijzondere plek.

We wandelen samen door het prachtige natuurgebied De Kampina en zoeken een rustige plek op om yoga te doen en te mediteren. De yoga oefeningen zijn allemaal staand dus je hoeft geen yogamat mee te nemen. Neem wel iets mee wat je op de grond kunt leggen om op te zitten voor een korte editatie, b.v. een stuk plastic of oud kussen.

 

De Kampina is een uitgestrekt natuurgebied tussen Boxtel en Oisterwijk in. Je vindt er heide, vennen, bos, duin- en veenlandschap. Er is genoeg ruimte om eindeloos te kunnen wandelen en ongestoord yoga te kunnen doen. Het is gemakkelijk te bereiken vanuit Den Bosch in ongeveer 20 minuten.

Vertrekpunt: Parkeerplaats De Roond (Nianadreef Boxtel)

 

Corona maatregelen
Gedurende de hele ochtend houden we ons aan de 1,5 meter afstand.
Doe niet mee wanneer je je niet lekker voelt of verkoudheidsklachten hebt (uitgezonderd hooikoorts). 

 

Meenemen:

Flesje water, iets om op te zitten, b.v. stuk schuimplastic of oud kussen.
Houd er rekening mee dat er teken en muggen kunnen zitten dus draag bedekkende kleding (lange broek en dichte schoenen).

 

Opgave & meer info
rebekka@yogaaandekade.nl 

 

Kosten
Voor vaste abonnementhouders zijn er geen kosten
Met strippenkaart is het 1 strip

Als losse les: 12,- euro

 

Annulering
Bij slecht weer (regen, storm) gaat het niet door. Je wordt dan zsm van tevoren geinformeerd. Geef bij opgave je telefoonnummer door. Mocht je zelf niet kunnen geef het liefst zo vroeg mogelijk door. Het formulier is succesvol verzonden, bedankt voor je opgave!

Het formulier is nog niet helemaal goed ingevuld


Betaling

Hierbij machtig ik Yoga aan de Kade het bedrag eenmalig af te schrijven van bovenstaand rekeningnummer. De machtiging intrekken kan door Yoga aan de Kade gewoon een email te sturen.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

'If you begin to understand what you are without trying to change it, then what you are undergoes a transformation' J.Krishnamurti
Privacyverklaring
Webdevelopment: www.hugo-online.nu