Vergroot je zelfcompassie -geannuleerd-
18-04-2021

Workshop zelfcompassie voor HSP'-ers


Zelfcompassie gaat over vriendelijk en mild zijn voor jezelf. Het is het erkennen van je eigen menselijkheid. Iedereen maakt fouten, niemand is perfect, we zijn allemaal mens. Het is jezelf troosten als je het moeilijk hebt en niet nog eens jezelf op de kop geven. Het is jezelf accepteren en vergevingsgezind zijn naar jezelf. Zoals je dat ook naar een geliefde of beste vriend(in) zou zijn. 

 

HSP-ers (hoogsensitieve personen) hebben vaak een langere en lastigere weg te gaan in het accepteren van zichzelf. Ze voelen zich vaak van jongsaf aan anders en zijn ook een beetje anders door wat hun gevoeligheid met zich meebrengt. Ze kunnen vaak niet op eenzelfde tempo en manier meegaan als hun omgeving. En voelen zich vaak tekort schieten. Door hun extreme naar buiten gerichtheid, missen ze vaak een eigen stevige basis en trekken ze zich sterker aan wat anderen van hen vinden. HSP-ers kunnen daardoor erg kritisch, hard en perfectionistisch naar zichzelf toe zijn. Veel HSP-ers kampen met zelf-afwijzing of zelf-destructieve patronen.

 

Gevoeligheid is een gave waar je uiterst zorgvuldig mee om zult moeten gaan anders wordt het je zwaarste last. Het vraagt veel om je gevoeligheid te kunnen leven als kracht. Dit begint bij een heel diepe acceptatie, mildheid en compassie naar jezelf.

 

Het beoefenen van zelf-compassie is een tegenhanger voor de negatieve en ondermijnende patronen in jezelf die je klein, machteloos en kwetsbaar kunnen houden. Het is een bewustwordingsproces dat je hart meer opent en het vertrouwen in jezelf versterkt. Zelfcompassie brengt je terug bij je eigen bron van liefde. Dat is wat we zijn en waarom we hier zijn. 

 

De workshop is een middag helemaal voor jezelf, om je bewust te worden van je hoogsensitiviteit en je zelfcompassie te vergroten. Naast informatie delen we graag ervaringen met elkaar, gaan we aan de slag met affirmaties, doen we lichaamsgerichte oefeningen en bieden we meditaties aan. 

 

Voor wie?

Je bent HSP (hoogsensitief) of je hebt het vermoeden dat je HSP bent en wil graag jouw zelfcompassie leren vergroten.

 

Door wie?

Annique van Haaren studeerde Algemene sociale wetenschappen en is werkzaam als trainer en docent voor verschillende HBO opleidingsinstituten en verzorgt lessen en trainingen op het gebied van o.a. psychologie, coaching/ counseling, communicatie, supervisie en intervisie. Tevens heeft zij een eigen coachpraktijk waarin zij mensen hun eigen kracht laat ervaren. Ze heeft een onwrikbaar geloof dat in ieder mens een enorm potentieel schuilt. Ze zal er dan ook alles aan doen om dat potentieel bij de ander zichtbaar te maken zodat hij/zij vanuit eigen kracht een leven kan creëren dat hij/zij wenst. 

 

Rebekka Daniels is werkzaam als yogadocent, HSP coach en is eigenaar van Yoga aan de Kade. Als HSP-er kent ze de uitdagingen, beschermingspatronen en valkuilen van het hoogsensitief zijn. Maar ziet ook de kwaliteiten en is ervan overtuigd dat juist gevoeligheid en empathie hard nodig zijn in een wereld die gedomineerd wordt door ratio, prestatiedrang en harde zakelijkheid. Het formulier is succesvol verzonden, bedankt voor je opgave!

Het formulier is nog niet helemaal goed ingevuld


Betaling
Vergroot je zelfcompassie € 40,-

Hierbij machtig ik Yoga aan de Kade het bedrag eenmalig af te schrijven van bovenstaand rekeningnummer. De machtiging intrekken kan door Yoga aan de Kade gewoon een email te sturen.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

'If you begin to understand what you are without trying to change it, then what you are undergoes a transformation' J.Krishnamurti
Privacyverklaring
Webdevelopment: www.hugo-online.nu