Mantra zang-avond
06-11-2020

Een heerlijke ontspannende avond met mantra's en krachtliederen uit alle windstreken bij Yoga aan de Kade. 
Op deze avond word je meegenomen in de wereld van het zingen met prachtige mantra's en wereldliederen. Onder de inspirerende begeleiding van Andrea kan iedereen instappen en zich mee laten nemen in het gezamelijke zingen, ongeacht ervaring of niveau. Ook als je het spannend vindt om te zingen of je hebt het nooit eerder gedaan, laat je verrassen!

We zingen meditatieve liederen en mantra's uit diverse religieuze en spirituele richtingen, soms eenstemmig, dan weer eenvoudig meerstemmig, in verschillende talen. 

De melodieën zijn eenvoudig en door iedereen makkelijk te leren. De boodschap is universeel en geeft ruimte aan ieders beleving. Overal ter wereld vind je prachtige liederen die je diep in je ziel kunnen raken. Door het veelvuldig herhalen van de korte melodieën kun je je gedachteloos mee laten nemen in een nieuwe ervaring.

 

Voor meer info over Andrea: www.heerlijkzingen.nl 

 Het formulier is succesvol verzonden, bedankt voor je opgave!

Het formulier is nog niet helemaal goed ingevuld


Betaling
Mantra zang avond € 18,-

Hierbij machtig ik Yoga aan de Kade het bedrag eenmalig af te schrijven van bovenstaand rekeningnummer. De machtiging intrekken kan door Yoga aan de Kade gewoon een email te sturen.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

'If you begin to understand what you are without trying to change it, then what you are undergoes a transformation' J.Krishnamurti
Privacyverklaring
Webdevelopment: www.hugo-online.nu