Shake it -Kundalini meditatie & yoga- GEANNULEERD
01-09-2019

Shake it: kundalini meditatie en yoga.  - Geannuleerd- 

In deze vrolijke en actieve workshop kun je alles wat je dwars zit lekker van je afschudden. 

Kundalini meditatie is een heel toegankelijke en eenvoudige methode om spanning, stress en piekeren los te kunnen laten en nieuwe energie te ervaren. 
Terwijl je staat ga je je lichaam zachtjes los schudden op muziek. Op een gegeven moment gaat je lichaam een eigen ritme vinden wat je niet meer hoeft te sturen. Hierin kun je duidelijk gaan ervaren waar je nog spanning vasthoudt en hoe je dieper los kunt laten en de beweging van binnenuit kunt laten ontstaan. Zo kan er ruimte komen voor een natuurlijke en verkwikkende energie die vanuit je bekken omhoog stroomt: de kundalini. 

We oefenen deze techniek in drie fases en doen tussendoor zachte yoga oefeningen, met aan het eind een diepe ontspanning. 

 Het formulier is succesvol verzonden, bedankt voor je opgave!

Het formulier is nog niet helemaal goed ingevuld


Betaling
Shake it € 17,50

Hierbij machtig ik Yoga aan de Kade het bedrag eenmalig af te schrijven van bovenstaand rekeningnummer. De machtiging intrekken kan door Yoga aan de Kade gewoon een email te sturen.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

'If you begin to understand what you are without trying to change it, then what you are undergoes a transformation' J.Krishnamurti
Privacyverklaring
Webdevelopment: www.hugo-online.nu