Yin yoga met Reiki
19-04-2020

Yin yoga met Reiki
In deze speciale Yin yoga XL van 2 uur dalen we af in ons lichaam, aan de hand van yin houdingen met Reiki.

 

Gedurende de les krijg je de ruimte en begeleiding om met je eigen lichaam te werken en een innerlijke reis te maken. Reiki zal gegeven worden tijdens de yin yoga houdingen. Doordat je voor een langere tijd in een houding blijft maak je je bindweefsel soepeler, krijgen energiebanen die daarin liggen meer ruimte om informatie te laten stromen en met Reiki maken we de blokkades vrij. De diepe fysieke benadering van yin yoga met Reiki heeft ook direct effect op je energetische en emotionele lichaam. Tijdens de extra lange les wordt ook mndfulness toegepast voor een diepe ontspanning en ter versterking van je mentale weerbaarheid. 

 

De les wordt gegeven door vriendinnen en lichaamswerkers:

Laura de Vos: 
Laura begon yoga te beoefenen en te bestuderen vanaf de dansacademie en tijdens haar carrière als uitvoerende moderne danseres. Haar passie voor wat de mens drijft en de zoektocht naar een balans tussen lichaam en geest nam steeds meer toe. Zo kwam ze in aanraking met Thaise Yoga Massage en sinds een paar jaar heeft ze zich toegewijd aan de yin yoga.

 

Floor van Kollenburg
Floor heeft na de opleiding docent dans, 12 jaar gewerkt als dansdocente. Haar lichaam en bewust ZIJN blijft haar fascineren. Reiki kwam in 2015 op haar pad en ze is vervolgens haar eigen Reiki praktijk Imix gestart. Vanuit haar praktijk organiseert ze nieuwe maan meditatie avonden en mindfulness trainingen voor kinderen.

 

 

 Het formulier is succesvol verzonden, bedankt voor je opgave!

Het formulier is nog niet helemaal goed ingevuld


Betaling
Yin yoga met Reiki € 30,-

Hierbij machtig ik Yoga aan de Kade het bedrag eenmalig af te schrijven van bovenstaand rekeningnummer. De machtiging intrekken kan door Yoga aan de Kade gewoon een email te sturen.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

'If you begin to understand what you are without trying to change it, then what you are undergoes a transformation' J.Krishnamurti
Privacyverklaring
Webdevelopment: www.hugo-online.nu