Liquid Breath Ademworkshop
17-11-2019

In deze Liquid Breath ademworkshop leer je bewust en verbonden te ademen, waardoor je nieuwe ruimtes in jezelf kunt ontdekken en een diepe ontspanning kunt ervaren zoals je die nog niet eerder hebt meegemaakt; kom thuis bij jezelf!

 

Met Liquid Breath ondek je de subtiliteit van de adem, de zachtheid en de diepte. Een ademsessie zorgt voor een afname van stress, vermindert fysieke pijn, (emotionele) blokkades worden opgeruimd, en het geeft je nieuwe inzichten. Er vindt een detox en heling plaats op alle lagen van jouw wezen: fysiek, energetisch, mentaal en spiritueel.

 

Liquid Breath is een zachte adem methode die voorbij technieken gaat en opgebouwd is uit vertrouwen, intuitie en ontvangen. Liquid Breath is ontwikkeld door Cora Verkuilen, oprichten van Yoga trainer in Eindhoven.

 

Ademen is de enige lichaamsfunctie die zowel automatisch als aanstuurbaar is. Je ademhaling staat in direct contact met je hartslag, zenuwstelsel en bewustzijn. Dat maakt de adem tot het ultieme gereedschap: hoe bewuster je ademt, des te dieper je je kunt ontspannen en je bewustzijn kunt openen en zal de adem haar werk doen en je lichaam en leven verlichten. 

 

Voor wie?  
Voor iedereen die de kracht van de adem wil ontdekken. Ervaring is niet nodig, de workshop is eenvoudig, veilig en down-to-earth

De workshop is niet geschikt voor mensen met hartaandoeningen, psychiatrische aandoeningen, een drugsheden- of verleden. Dan werkt een privesessie beter. 

 

Kledingadvies: 
comfortabele, niet-knellende (yoga) kleding (geen spijkerbroek).

 

Bregje Schoffelen (1970) woont en werkt in Eindhoven, is grafisch ontwerper, moeder, yogi en ademcoach. Wekelijks geeft ze (Liquid Breath) ademtraining bij Yoga Trainer in Eindhoven. Vanuit haar eigen studio geeft ze ademtraining aan studenten en houdt ze privesessies. 

Meer info:

www.studioademwerk.nl

 

 

 Het formulier is succesvol verzonden, bedankt voor je opgave!

Het formulier is nog niet helemaal goed ingevuld


Betaling
Liquid Breath Ademworkshop € 25,-

Hierbij machtig ik Yoga aan de Kade het bedrag eenmalig af te schrijven van bovenstaand rekeningnummer. De machtiging intrekken kan door Yoga aan de Kade gewoon een email te sturen.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

'If you begin to understand what you are without trying to change it, then what you are undergoes a transformation' J.Krishnamurti
Privacyverklaring
Webdevelopment: www.hugo-online.nu