Liquid Breath - Adem workshop
17-09-2021

Liquid Breath - adem workshop

Je adem vormt een brug tussen je lichaam, geest en gemoedstoestand. Ademen gaat vanzelf, maar je kunt je adem ook bewust maken en bewust beinvloeden, waardoor je zelf invloed krijgt op je lichaam, geest en gemoedstoestand! 

 

Meestal gebruiken we maar een klein deel van onze longinhoud (zo'n 30%), met ademtraining ga je deze vergroten tot zo'n 60% of meer. Door je adem te verruimen gebeurt er veel vanbinnen; je ademt als het ware tegen datgene aan wat jou verkrampt of blokkeert, zoals stress en spanning, maar ook dieper gelegen emoties zoals angst, verdriet of pijn. Zo maak je op zachte maar doeltreffende manier blokkades los, waardoor energie weer vrijuit kan stromen, je lijf kan ontgiften en emoties kunnen vrijkomen en oplossen. 

 

De workshop begint met uitleg, losmaak en aardingsoefeningen. Daarna ga je liggend oefenen met de techniek van de verbonden ademhaling, waarbij je je adem verdiept en de pauzes tussen de in- en -uitademing weglaat. Het is een intensieve training die je in een dieper contact met je zelf brengt. Aan het eind word je beloond met een heel diepe ontspanning. 

Ademtraining geeft je een prachtige tool om je eigen gemoedstoestand te kunnen beinvloeden en je vrijer, fitter en meer ontspannen te voelen.

 

Ontgifting

De ademtraining brengt veel beweging in het buikgebied, daar waar je vaak (onbewust) spanning en afvalstoffen vasthoudt. De darmen worden licht gemasseerd en beter doorbloed.  Bovendien zet de middenrifspier het lymfesysteem (dat zorgt voor het afvoeren van afvalstoffen) aan om harder te werken en meer lymfevocht door het lichaam te pompen. 

Na de ademtraining is er vaak een zeer diepe ontspanning in de buik. In een zachte ontspannen buik kan alles beter verteerd worden, zowel fysiek als mentaal..

 

 

 

 Het formulier is succesvol verzonden, bedankt voor je opgave!

Het formulier is nog niet helemaal goed ingevuld


Betaling
Liquid breath Adem training € 35,-

Hierbij machtig ik Yoga aan de Kade het bedrag eenmalig af te schrijven van bovenstaand rekeningnummer. De machtiging intrekken kan door Yoga aan de Kade gewoon een email te sturen.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

'If you begin to understand what you are without trying to change it, then what you are undergoes a transformation' J.Krishnamurti
Privacyverklaring
Webdevelopment: www.hugo-online.nu