Harmonie in de vijf lagen van de mens
zaterdag 16 februari 2019

Harmonie in de vijf lagen van de mens: fysiek, energetisch, emotioneel, mentaal en spiritueel. Prana yoga flow's telkens met het accent telkens op elk van de vijf niveau's.

We beoefenen verschillende yogatechnieken en exploreren hun werking en harmoniserende uitwerking op de verschillende lagen van de mens, zodat we in contact met onze innerlijke Zelf kunnen komen.

 

Alberto Paganini is filosoof, yogaleraar en adembegeleider met meer dan 37 jaar ervaring. Hij oefent, studeert en onderwijst yoga met hart en ziel. Hij was en is steeds in contact met vele leraren, methodes, yogavormen en meesters en ontwikkelt zijn eigen weg. Op zijn zoektocht naar een yogabeleving aangepast aan de huidige samenleving, ontwikkelde hij een unieke yoga- en lesstijl die springlevend, vitaliserend, harmoniserend en bevrijdend is op alle lagen van het mens- zijn. Het formulier is succesvol verzonden, bedankt voor je opgave!

Het formulier is nog niet helemaal goed ingevuld


Betaling
Harmonie in de vijf lagen van de mens € 45,-

Hierbij machtig ik Yoga aan de Kade het bedrag eenmalig af te schrijven van bovenstaand rekeningnummer. De machtiging intrekken kan door Yoga aan de Kade gewoon een email te sturen.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

'If you begin to understand what you are without trying to change it, then what you are undergoes a transformation' J.Krishnamurti
Privacyverklaring
Webdevelopment: www.hugo-online.nu