Yoga - zang vakantie 2018


In een prachtig Marokkaans natuurgebied

Paasdagen: donderdag 30 maart t/m dinsdag 3 april

Geef je hart een bijzonder cadeau!
Kom 5 dagen genieten van yoga, zingen, natuur, warmte, wandelen, ontspannen, lekker eten en samen zijn.

Op een bijzondere plek midden in het Nationaal park Toubkal, op drie kwartier rijden vanaf Marrakech, bieden we een unieke Yoga-Zang Vakantie:
‘s Ochtends en ‘s avonds zijn er yoga en zangworkshops in ontspannen sfeer met aandacht voor adem, lichaam, beweging, samenzang en improvisatie. De middag is vrij te besteden, bv om te wandelen of te luieren aan het zwembad. Naar wens zijn er excursies of activiteiten mogelijk zoals een bezoek aan Marrakech, massage of hamam behandeling of een kookworkshop.

Rebekka en Andrea zorgen voor een open, warme sfeer die ruimte geeft aan ieders eigen inbreng.
De yogalessen worden verzorgd door Rebekka; zij combineert verschillende yoga- en meditatietechnieken tot een toegankelijke, vloeiende mix: van dynamisch en krachtig tot diep ontspannend. 
Andrea biedt vanuit haar ruime ervaring een gevariëerd palet om de kracht van het zingen te beleven: van verstild en meditatief tot speels, creatief en energiek, met traditionele en spirituele liederen uit alle windstreken. Er is aandacht voor techniek, expressie en samenklank.
 
De combinatie van yoga en zingen is uniek en toch voor de hand liggend. Zowel bij yoga als bij zingen gaat het om een evenwicht vinden tussen lichaam en geest met als belangrijkste gereedschap de adem. Beide openen het hart en leiden tot expressie van de ziel. 

Zowel de yoga als de zangsessies zijn voor iedereen toegankelijk, ongeacht ervaring en niveau.

Alle dagen worden met heerlijke maaltijden en fijne versnaperingen geheel verzorgd door Khalid en zijn team van Salama Ayurveda, een unieke plek midden in de natuur:  www.salamaayurveda.com .

Kosten: €660,-
Inclusief: 5 overnachtingen in 2 persoonskamers, alle maaltijden, fruit, tussendoortjes, thee en koffie, transfers van en naar luchthaven.
Exclusief: Heen- en terugvlucht, activiteiten van het middag-programma. Verlenging mogelijk.
Accomodatie: www.salamaayurveda.com 
Begeleiding: Rebekka Daniels en Andrea Hauser 
www.yogaaandekade.nl en www.heerlijkzingen.nl 
Opgave viainfo@YogaAanDeKade.nl

Reisadvies: vliegen met Transavia vanaf Eindhoven Airport, heenvlucht op donderdagochtend 29 maart, terugvlucht op dinsdag 3 april of woensdag 4 april. (bij terugvlucht op woensdag is een nacht bijboeken noodzakelijk)
Tip: boek een paar extra dagen in Marrakech voor een onvergetelijke vakantie en Marokko ervaring!