Yoga & zingen
retraite in Marokko

Wanneer: 20 t/m 25 september 2018
Waar:       Salama Ayurveda, omgeving MarrakechLaat je meenemen in deze unieke combi van yoga en zingen en ervaar hoeveel vrijheid en vitaliteit het geeft. 
De prachtige en bijzondere plek midden in de Marokkaanse natuur nodigt daar zeker toe uit!    

Yoga en zingen liggen in het verlengde van elkaar; beide zijn als een spiegel van wat er in je leeft en leiden tot een dieper contact met jezelf. 

In deze retraite oefenen we een stevige fysieke basis, een goede doorstroom van energie en een verdieping van de ademhaling. 
Vanuit deze basis kan het zingen ontstaan vanuit een diepere bewustzijnslaag waarin ruimte is voor alles wat er in je leeft. De yoga en het samen zingen van mantra's en krachtliederen helpen je om je hart en stem meer te openen en bevrijden waardoor je verbondenheid en diepe ontspanning kunt ervaren.
Het is mooi om te ontdekken hoe yoga je kan helpen voor een vrijuit zingen en vice versa.
De retraite is voor iedereen die dit wil verkennen, niet hard werkend, maar in een gezellige en ongedwongen sfeer.  

De retraite beiden we aan op een heerlijke plek in het Nationaal park Toubkal, op drie kwartier rijden vanaf Marrakech. 
‘s Ochtends en ‘s avonds zijn er yoga en zangworkshops in ontspannen sfeer met aandacht voor adem, lichaam, beweging, samenzang en improvisatie. De middag is vrij te besteden, bv om te wandelen of te luieren aan het zwembad. Naar wens zijn er excursies of activiteiten mogelijk zoals een bezoek aan Marrakech, massage of hamam behandeling of een kookworkshop.

Re
bekka en Andrea zorgen voor een open, warme sfeer waarin ruimte is voor ieders wensen en de mogelijkheden die de plek te bieden heeft.

De yogalessen worden verzorgd door Rebekka; zij combineert verschillende yogavormen (hatha, vinyasa en yin) tot een toegankelijke, vloeiende mix: van dynamisch en krachtig tot diep ontspannend en meditatief. De focus ligt op het voelen van je lijf en bewust ruimte geven aan wat er in je leeft.

Andrea neemt je mee in de wereld van zingen en klinken met stemwerk, chanten en mantrazang. Op een natuurlijke en speelse wijze begeleidt ze jou in het openen van je stem en je hart om de vreugde van vrijuit zingen te kunnen ervaren. 
 
Zowel de yoga als de zangsessies zijn voor iedereen toegankelijk, ongeacht ervaring en niveau.
Juist als je het spannend vindt om te zingen is deze retraite wat voor jou!

Alle dagen worden met heerlijke, ayurvedische/ biologische maaltijden en tussendoortjes geheel verzorgd door Khalid en zijn team van
Salama Ayurveda, een unieke plek midden in de natuur:  www.salamaayurveda.com .

Kosten: €660,-
Inclusief: 5 overnachtingen in 2 persoonskamers, alle maaltijden, fruit, tussendoortjes, thee en koffie, transfers van en naar luchthaven.
Exclusief: Heen- en terugvlucht, activiteiten van het middag-programma. Verlenging mogelijk.
Accomodatie: www.salamaayurveda.com 
Begeleiding: Rebekka Daniels en Andrea Hauser 
www.yogaaandekade.nl en www.heerlijkzingen.nl 
Opgave viainfo@YogaAanDeKade.nl

Reisadvies: vliegen met Transavia vanaf Eindhoven Airport, 
Tip: boek een paar extra dagen in Marrakech voor een onvergetelijke vakantie en Marokko ervaring!