Workshops bij Yoga aan de Kade

Heerlijk ontspannen: extra lange les Yin & Restorative yoga -GEANNULEERD-

Datum: Vrijdag 15 december 2017
Tijd: 15:30 - 17:00
Docent: Irma van Altveer
Kosten: € 17,50

Gun jezelf wat extra ontspanning en rust in de drukke decembermaand. Yin en Restorative zijn 2 rustige vormen van Yoga die zeer ontspannend zijn en je energie level weer herstellen.

Bij Yin Yoga blijf je wat langer in een houding waardoor de meridianen en organen gestimuleerd worden. Naast spieren krijgen ook diepere lagen zoals het bindweefsel de tijd om zich te herstellen en versterken. De Yin houdingen worden afgewisseld met Restorative houdingen. Restorative houdingen werken ontspannen door op het zenuwstelsel en herstellen je energielevel.Acro yoga fundamentals

Datum: Zaterdag 23 december 2017
Tijd: 15:30 - 18:00
Docent: Hilde van der Heijden en Frauke
Kosten: € 25,-

In deze workshop op zaterdag 23 december leer je de eerste stappen van Acroyoga! Acroyoga combineert de dynamische kracht van acrobatiek, de wijsheid van yoga en de liefdevolle aanraking van Thaise massage op een creatieve en speelse manier.

Leer hoe je kan werken met zachte kracht, waarbij je elkaar kunt dragen en laten vliegen. Op basis van vertrouwen, communicatie en samenwerking kan iedereen een ‘flyer’ of ‘base’ zijn, ongeacht je spierkracht of lichaamsbouw. We werken op een veilige en stapsgewijze manier zodat ook uitdagende posities toegankelijk worden. In de workshop maak je kennis met de fundamenten van acroyoga en breng je jouw yoga practice in relatie met een ander.

Je hoeft geen partner mee te nemen. Ook matten zijn aanwezig.

Frauke is vinyasayogadocent en bevlogen acrobate. Hilde is yogadocent en rondt dit jaar de partneryogaopleiding af bij Dieke Bikker. Ze is ook Thaise yoga massage therapeut in opleiding. Deze twee dames bundelen hun krachten in deze workshop. Samen zetten zij een fijne, rustige én gezellige sfeer neer waarin zowel vertrouwen als durf de ruimte krijgen.

Let’s fly high and lift each other up!
Heerlijk ontspannen: extra lange les Yin & Restorative yoga

Datum: Vrijdag 29 december 2017
Tijd: 15:30 - 17:00
Docent: Irma van Altveer
Kosten: € 17,50

Gun jezelf wat extra ontspanning en rust in de drukke decembermaand. Yin en Restorative zijn 2 rustige vormen van Yoga die zeer ontspannend zijn en je energie level weer herstellen.

Bij Yin Yoga blijf je wat langer in een houding waardoor de meridianen en organen gestimuleerd worden. Naast spieren krijgen ook diepere lagen zoals het bindweefsel de tijd om zich te herstellen en versterken. De Yin houdingen worden afgewisseld met Restorative houdingen. Restorative houdingen werken ontspannen door op het zenuwstelsel en herstellen je energielevel.

____________________________________________________________________________________________________Annulering workshop
bij annulering van een workshop 24 uur van te voren wordt het volledige bedrag in rekening gebracht,
bij annulering van een workshop 2 dagen van te voren wordt 50% van het bedrag in rekening gebracht.

Rekeningnummer
IBAN: NL44 TRIO 0198 3959 65 t.n.v. Yoga Utrecht.
BIC CODE:
TRIONL2U
Wil je eerst nog meer informatie? Bel of email even naar Rebekka@YogaAanDeKade.nl