Yoga & Zang retraite in Marokko

Wanneer:  20 t/m 25 september 2018

Waar: Salama Ayurveda, omgeving Marrakech

 

Laat je meenemen in deze unieke combinatie van yoga en zingen en ervaar hoeveel vrijheid en vitaliteit dit geeft.

De prachtige plek midden in de Marrokaanse natuur nodigt daar zeker toe uit!

 

Yoga en (mindfull) zingen liggen in het verlengde van elkaar; beide zijn als een spiegel van wat er in je leeft en leiden tot een dieper contact met jezelf.

 

In deze retraite oefenen we een stevige fysieke basis, een goede doorstroom van energie en een verdieping van de ademhaling. Vanuit deze basis kan het zingen ontstaan vanuit een diepere bewustzijnslaag waarin ruimte is voor alles wat er in je leeft. De yoga en het samen zingen van mantra's en krachtliederen helpen je om je stem en hart meer te openen en bevrijden waardoor je verbondenheid en diepe ontspanning kunt ervaren. Het is mooi om te ervaren hoe yoga je kan helpen voor een vrijer zingen en vice versa.

De retraite is voor iedereen die dit wil verkennen in een warme en ongedwongen sfeer.

 

We bieden deze retraite aan op een bijzondere plek, een ayurvedisch centrum in het nationaal park Toubkal op drie kwartier rijden van Marrakech.

s'Ochtends en s' avonds zijn er yoga en zang sessies in een ontspannen sfeer met aandacht voor lichaam, adem, beweging, samenzang en improvisatie.

De middag is vrij te besteden b.v. om wandelingen te maken in de prachtige omgeving, of te luieren aan het zwembad. 

Naar wens zijn er excursies of aktiviteiten mogelijk, zoals een bezoek aan Marrakech, een massage of een kookworkshop.

 

Rebekka en Andrea zorgen voor een warme en ongedwongen sfeer waarin ruimte is voor ieders wensen en de mogelijkheden die de plek te bieden heeft.

Zowel de yoga als de zangsessies zijn voor iedereen toegankelijk, ervaring is niet nodig.

 

De yogasessies worden verzorgd door Rebekka Daniels, zij combineert verschillende yogavormen (vinyasa, hatha, yin) tot een toegankelijke, vloeiende mix; van dynamisch en krachtig tot diep ontspannend en meditatief. De focus ligt op het bewust voelen van je adem en lijf en ruimte geven aan wat er in je leeft.

 

Andrea neemt je mee in de wereld van zingen en klinken met stemwerk, chanten en mantra-zang. Op een natuurlijke en speelse wijze begeleidt ze jou in het openen van je stem en hart om de vreugde van vrijuit zingen te kunnen ervaren. 

 

Alle dagen worden met heerlijke ayurvedische, biologische hapjes en maaltijden verzorgd door Khalid en zijn team van Salama Ayurveda

 

Programma
het retraite programma start op donderdagmiddag 20 sept. na de lunch en eindigt op dinsdagochtend na het ontbijt.

 

Kosten: 660,- euro  

Inclusief: 5 overnachtingen op basis van 2-persoonskamer (toeslag 1-persoonskamer: 20 euro p.n.), alle maaltijden, fruit, thee, koffie en tussendoortjes, transfers van en naar de luchthaven. 

Exclusief: heen- en terugvlucht, activiteiten van het middagprogramma. 

Verlenging is mogelijk.

Accomodatie: Salama Ayurveda

Opgave via: Yoga aan de Kade of Heerlijk Zingen

 

Vluchttip: vliegen met Transavia vanaf vliegveld Weeze (Dusseldorf) of Eindhoven Airport

Reistip: boek een paar extra dagen in Marrakech voor een onvergetelijke Marokko ervaring!

Bijboeken: een extra nacht/dag volpension bij Salama Ayurveda:

2-persoonskamer: 65 euro p.p., 1-persoonskamer: 85 euro p.p.'If you begin to understand what you are without trying to change it, then what you are undergoes a transformation' J.Krishnamurti
Privacyverklaring
Webdevelopment: www.hugo-online.nu